Fajah en Tinder zijn geen match

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Fajah Lourens (37) heeft zich zelf een tijdje terug aangemeld op datingapp Tinder. Maar na een beetje geswiped te hebben, heeft ze nog steeds geen leuke man gevonden.

Klaar mee

En dat terwijl ze nog zulke goede hoop had. Tinder leek namelijk perfect voor Fajah. ,,Het lijkt misschien wat vreemd omdat ik bekend ben. Maar door bepaalde instellingen in die app was het zo dat mannen mij alleen konden benaderen als ik daarvoor had gekozen”, zegt Fajah tegen weekblad Story. Bij een andere app werd ze vaak lastiggevallen door mannen.

Helaas was Tinder toch niet zo succesvol. Zo vertelt ze aan Story het volgende: ,,Ik werd er na een tijdje gek van. Ik was de hele tijd bezig om gesprekken met mannen op gang te houden van wie ik niet eens wist of ze eigenlijk wel echt leuk waren. Dus qua tijdsbesparing werkte het averechts. Dan kan ik net zo goed naar de kroeg gaan. Ik ben er klaar mee, voorlopig blijf ik wel alleen.”

Geen jonkies meer

Ook heeft ze laten weten dat ze het niet meer ziet zitten om jongere mannen te daten. ,,Ik vind dat ik geen jongere mannen meer moet willen. Voor mij is het denk ik veel beter om een man van mijn eigen leeftijd of ouder te hebben. Een man die mij stabiliteit kan bieden”, vertelt ze aan Story.

Tags

FAJAH LOURENSTINDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck