Fajah gaat verder zonder Timmerman

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Fajah Lourens is weer single. Dit maakt ze bekend op Instagram: ,,Wie voodoo heeft uitgevoerd op mijn liefdesleven, kan lekker rustig aan doen hoor, ik heb m’n lesje geleerd.”

https://www.instagram.com/p/Bn1t3obi2tU/?hl=nl&taken-by=fayaofficial

,,Ik was er nog niet klaar voor om het toe te geven, maar mijn relatie is opnieuw gestrand”, schrijft Fajah. ,,Ik gaf geen antwoord op de vragen van de pers, maar een maand later, ben ik er klaar voor om het toe te geven. Dus stop maar met alle mailtjes met vragen, dit is alles wat ik erover te zeggen heb. Ik maak het goed en voel me oké. Ik voel me geliefd door jullie allemaal.”

 

Timmerman

Fajah leerde Igor kennen tijdens een verbouwing aan haar huis. Ze viel voor haar timmerman, liet ze vorig jaar februari weten toen ze een snapchat-momentje deelde waarop ze met hem in bed lag. Kort daarna verklapte ze dat ze ‘serieuze bedoelingen’ heeft met de klusjesman. Fajah vertelde ook dat ze hem al een paar jaar kent.

 

Gehecht geraakt

Fajah en Igor woonden niet samen, maar kwamen wel dagelijks bij elkaar over de vloer. Ze  vertelde ook dat de kinderen erg gehecht zijn geraakt aan haar vriend Igor. Zo belt haar dochter naar Igor als ze scooterpech heeft en niet naar haar moeder. En volgens Fajah is Igor er altijd voor haar zoontje Shai als hij hem nodig heeft. De kinderen zullen het niet makkelijk vinden om vriend Igor nu te missen.

Tags

FAJAH LOURENSIGORSINGLETIMMERMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck