Volgers boos: Fajah geeft bizarre tip!

Fajah
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Fajah Lourens geeft vrouwen en mannen al jaren advies over hoe ze hun lichaam gezond en strak kunnen houden. Veel mensen zijn gebaat bij al die tips, maar vandaag slaat Fajah de plank volgens volgers compleet mis…

‘Knuffel veel met elkaar’

Op Instagram post de dieetgoeroe een afbeelding met de tekst ‘Boost je immuunsysteem’. Om die tekst staan tekeningetjes van bijvoorbeeld een zonnetje, bomen, een douche, een vrouw die mediteert, twee potjes met pillen en twee mensen die knuffelen. Fajah schrijft bij de afbeelding de volgende tekst: ,,We hebben zelf de regie over ons inmuunsysteem! Beweeg voldoende, knuffel veel met elkaar, mediteer, doe frisse lucht op en geniet!”

Normaal een prima tekst, maar nu slaat ze de plank compleet mis. Vooral de zin ‘knuffel veel met elkaar’ schiet bij veel volgers in het verkeerde keelgat. Een aantal van hen reageren dan ook boos en verbaasd. ,,STAY AT HOME… KNUFFEL NIET MET ELKAAR.. lees je geen kranten of kijk je geen tv…”, schrijft een boze volger. ,,Knuffelen is zo fijn in deze tijd merk je hoeveel je daarvan houdt als het niet meer kan. Geen handige woordkeuze”, laat een ander weten.

Een aantal volgers nemen het voor Fajah op en schrijven dat ze vast bedoelt dat je mag knuffelen met je huisgenoten…

 

https://www.instagram.com/p/B-Eku2IlG3q/

 

Tags

ADVIESBOOSCORONAFAJAH LOURENSINSTAGRAMKNUFFELENMY KILLER BODYTIPVOLGERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck