Fajah hoopt op uitbreiding familie

Fajah Lourens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Lang blijft Fajah Lourens (38) nooit vrijgezel, en toen de relatie met Igor uit ging viel ze al snel voor de charmes van de zeven jaar jongere Daan van Dijk. Een jaar nadat de twee een relatie kregen postte Fajah pas de eerste foto van de man en toen pas werd bekend dat ze een relatie had. Ze pakken het dus langzaam aan, ook wat betreft samenwonen.

Niet meer samenwonen

Al jaren roept de dieetgoeroe niet meer te willen samenwonen met een man. Zelfs Daan kan die mening niet veranderen, zo zegt ze zelf tegen weekblad Story. ,,Nee, ik ga nooit samenwonen met Daan”,zegt ze stellig tegen het tijdschrift. ,,De kracht van een goede relatie is niet samenwonen.” Omdat Fajah niet wil samenwonen zijn moeten de twee noodgedwongen veel heen en weer reizen. Daan woont namelijk in Den Bosch en Fajah in Purmerland, een klein dorpje met maar 355 inwoners vlakbij Purmerend. ,,Daan heeft zijn sociale leven en vrienden in Den Bosch, wat gaat hij dan bij mij in Purmerland doen? Dan zit hij toch helemaal geïsoleerd. Dat is niets.”

Oma worden

Ook een een kind krijgen moet Fajah niet meer denken. Haar twee kinderen, Irem (19) en Shai (13), zijn inmiddels tieners en op een baby’tje zit ze niet meer te wachten. ,,Die van mij zijn al zo groot, daar past geen klein broertje of zusje bij.” Nog een keer moeder worden zit er dus niet in, maar oma worden ziet Fajah zeker zitten. ,,Ik zou het leuk vinden als Irem over een jaar of vier een kind krijgt. Ik wil jong oma worden.”

Tags

DAANDOCHTERFAJAH LOURENSKINDOMAPARTNERVRIENDZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck