Fajah: ‘Ik ben weer aan het daten’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Fajah Lourens en haar tien jaar jongere vriend Igor gingen eerder dit jaar uit elkaar. Bij de pakken neerzitten is niets voor de dieetgoeroe, en het is dan ook geen verrassing dat ze alweer aan het daten is!

Leeftijd

,,Meteen nadat we uit elkaar gingen, heb ik het een tijdje rustig aan gedaan. Maar inmiddels ben ik wel weer aan het daten”, zegt Fajah tegen weekblad Story. ,,Ik ben dus niet klaar met relaties, maar ik vind wel dat ik geen jongere mannen moet willen. Voor mij is het denk ik veel beter om een man van mijn eigen leeftijd of ouder te hebben.” Ze hoopt dat een man haar stabiliteit kan geven. Toch beseft Fajah zich ook dat de liefde niet te sturen is. ,,Misschien is het heel dom om dit te zeggen en kom ik straks weer met een jonge vriend op de proppen. Maar dat zien we dan wel weer.”

Vader

Ruim een jaar waren Fajah en haar timmerman bij elkaar. Eerder vertelde ze dat Igor het heel goed kan vinden met haar kinderen, vooral met zoontje Shai (11). De jongen ging door een moeilijke tijd heen toen zijn vader overleed aan een hersenvliesontsteking. Igor heeft Fajah en haar gezin destijds veel gesteund, en nu staat er er weer alleen voor. Gelukkig hebben ze nog steeds goed contact. ,,We zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan of zo”, zegt ze hierover tegen weekblad Story. ,,We hebben normaal contact, maar lopen de deur ook weer niet plat bij elkaar.”

Tags

FAJAH LOURENSIGORRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck