Fajah Lourens bereidt zich voor op operatie: ‘Zitdouche al besteld’

Fajah bereidt zich voor op operatie|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fajah Lourens heeft een gescheurde kruisband waarvoor ze geopereerd moet worden. Momenteel is ze druk bezig met de voorbereiding. ,,Krukken en douchezitje zijn besteld.”

Fajah Lourens gaat binnenkort onder het mes. De 40-jarige actrice moet een knie-operatie ondergaan. De uitslag op de MRI vorige maand kwam voor haar niet als een verrassing.

Krukken en douchezitje

,,Vandaag de bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. Mijn kniebanden zijn gescheurd”, liet ze toen weten op Instagram. Hoewel ze het nieuws even moest verwerken en de operatie enorm spannend vindt, houdt ze de moed er in. ,,Alles komt altijd goed en niets is voor altijd.”

De operatie komt steeds dichterbij en Fajah is momenteel druk om zich voor te bereiden. ,,Het komt steeds dichterbij”, schrijft ze in Instagram Stories. Ze heeft zelfs al de nodige hulpmiddelen aangeschaft. ,,Krukken en douchezitje zijn besteld.”

Tekst gaat verder onder de foto

Al eerder onder het mes

Eind vorig jaar ging Fajah ook al onder het mes om haar borstimplantaten te laten verwijderen. Voor de tweede keer in vijf jaar kampte Lourens met een lekkende borst.

Volgens haar was het ‘een signaal’, maar ze besloot pas naar een arts te gaan toen er een plekje op haar tepel verscheen. De implantaten werden eerst verwisseld, waarop Fajah nóg een complicatie kreeg: een huidbacterie.

Toen Fajah daarbovenop besmet raakte met het coronavirus, bleek haar prothese gedraaid te zijn. Dat was het moment dat haar ogen geopend werden: de implantaten moesten eruit. Daarbij was ‘het tijdperk van grote borsten’ voor haar voorbij, zo stelde ze.

Tags

FAJAH LOURENSONDER HET MESOPERATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck