Fajah Lourens denkt over open relatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas
Fajah Lourens heeft een open relatie met Igor. Ze deelt haar man met andere vrouwen laat ze aan Ruud de Wild weten. Volgens Fajah is het belangrijk afspraken te maken over zulke dingen.

Open relatie

,,Ik wil wel graag samenblijven met mijn vriend en als hij over twintig jaar of tien jaar eens vraagt: zullen we dat (een open relatie, red.) doen? Dan vind ik dat je dat bespreekbaar moet maken,” zegt Fajah in de podcast van dj Ruud de Wild. Ruud is het echter niet mee met Fajah eens.

Fajah: ,,Ik ben zelf niet zo heel jaloers, ik deel mijn vriend ook wel eens met iemand anders. Ik ben gewoon een free spirit.” Op de vraag met wie ze haar vriend deelt, antwoordt ze: ,,Met andere vrouwen”. Daar gaan zowel Fajah als Ruud niet meer op in.

Timmerman

Fajah (36) heeft een relatie met timmerman Igor, die ze ontmoette toen hij aan haar huis werkte. Fajah heeft al twee kinderen uit eerdere relaties.

Lourens werd bekend door haar rol in Goede tijden, Slechte tijden. In 2012 deed ze mee aan Expeditie Robinson. Twee jaar geleden verscheen haar eerste afval-boek, My killer body.

Tags

FAJAH LOURENSIGOROPEN RELATIERUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck