Fajah Lourens doet boekje open over nieuwe liefde

Fajah over haar nieuwe liefde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voor Fajah Lourens was 2022 een jaar met hoge pieken en diepe dalen. Ze heeft een heftige operatie moeten ondergaan maar liep ook haar grote liefde tegen het lijf. ,,Toen ik het niet verwachtte en er niet meer naar op zoek was, kwam het op mijn pad”, vertelt ze openhartig.

Ondanks dat het afgelopen jaar ook zwaar is geweest voor Fajah, is ze het nieuwe jaar vol geluk gestart. ,,Het was een heel mooi jaar voor mij, wél met diepe dalen ook”, vertelt ze in gesprek met weekblad Weekend. ,,Een diep dal was bijvoorbeeld dat ik afgelopen juli een nieuwe kruisband heb gekregen en dat was denk ik wel het zwaarste dat ik heb meegemaakt. Je kunt dan niet meer lopen.”

Geheime vriend

Gelukkig kan Fajah inmiddels weer lopen en ook op liefdesgebied gaat het beter dan ooit. Een paar maanden geleden vertelde ze dat ze weer verliefd is. Hoewel ze nog altijd geheim wil houden wie haar hart veroverd heeft, doet ze wel een boekje open over haar kersverse relatie. Zo vertelt ze dat ze haar nieuwe vriend tegen het lijf liep toen ze helemaal niet op zoek was naar een man. ,,Dat is wel heel mooi, want ik was zes maanden single en in die tijd had ik ook niemand gedatet”, legt ze uit. ,,Toen leerden we elkaar dus kennen. En het is hartstikke leuk.”

‘Anders dan anders’

Voor het eerst sinds lange tijd durft Fajah haar gevoelens volledig toe te laten. ,,Omdat ik voel dat het nu anders is. Normaal was ik ernaar op zoek, maar nu is dat niet zo geweest. Omdat het zo anders is dan anders, was het ook wel erg spannend”, aldus Fajah. De belangrijkste les die ze geleerd heeft is van zichzelf te houden. ,,Want dan laat je ook nooit meer over je grenzen gaan. Of dat je tegen jezelf loopt te jokken dat iets hét is, wat het helemaal niet is. Kortom: realistisch zijn.”

Dochter Irem zwanger

Binnenkort ontmoet Fajah nóg een nieuwe liefde in haar leven, want haar dochter Irem verwacht haar eerste kindje. ,,Ze is 3 maart uitgerekend”, vertelt Fajah enthousiast. ,,In het begin had ze wel een beetje zwangerschapskwaaltjes, zoals misselijkheid, maar nu voelt ze zich helemaal goed. Ze begint al echt een buikje te krijgen. Superleuk om te ervaren.”

Tags

FAJAH LOURENSNIEUWE LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck