Fajah Lourens doet vreemde uitspraak: ‘Dunne mensen niet ongelukkig’

Fajah schoffeert dikke mensen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Volgens Fajah Lourens zijn mensen niet ongelukkig vanwege hun gewicht, maar werkt het juist andersom. ,,Je bent dik omdat je ongelukkig bent”, aldus Fajah. De uitspraak doet veel stof opwaaien.

Fajah Lourens richtte zich in 2013 op fitness en gezond eten, en bouwde haar hele verdere carrière daar omheen. Het is dan ook logisch dat Fajah veel in de sportschool te vinden is en op haar voeding let. Hoewel ze zelf hard werkt voor het figuur dat ze heeft, is er volgens haar een simpele reden waarom veel mensen een maatje meer hebben.

‘Je bent dik omdat je ongelukkig bent’

,,Mensen denken dat ze ongelukkig zijn omdat ze dik zijn”, vertelt Fajah. Maar volgens haar werkt het juist andersom. ,,Maar je bent dik omdat je ongelukkig bent.”

Dunne mensen niet ongelukkig?

De uitspraak van Fajah doet veel stof opwaaien. Yvonne Coldeweijer deelt het filmpje op haar juicekanaal en besluit er een poll van te maken waar volgers kunnen kiezen tussen twee antwoorden: ‘Klopt ze heeft gelijk’, of: ‘Nee je kan ook dun zijn en ongelukkig’. Uiteraard hebben de meeste volgers op het laatste gestemd…

Tags

FAJAH LOURENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck