Fajah Lourens en vriend uit elkaar? ‘Gisteren nog samen op pad’

Fajah en vriend uit elkaar?
Door: Charlotte Wijnen
29-11-2021

Hoewel Fajah Lourens nog maar kort samen is met Bart Hondebrink, lijkt de relatie alweer over en uit te zijn. En dat terwijl ze gisteren nog samen op pad zouden zijn geweest. Wat is er gebeurd?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vorige maand nog smoorverliefd

Fajah en Bart leerden elkaar kennen via een datingapp. ,,Fajah en ik hebben elkaar leren kennen op Inner Circle. Ik herkende haar niet meteen”, vertelde Bart eerder aan weekblad Story. ,,Wel haar naam, van vroeger toen ik nog naar GTST keek. Maar ik vond haar niet lijken op de blonde krullenbol van toen. Ik volg de showbizz niet, dus ik was Fajah uit het oog verloren. Maar toen we met elkaar in contact kwamen, had ik al snel in de gaten wie ze was.”

Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en vorige maand vertelde Fajah nog aan Panorama dat ze voor de volle honderd procent voor Bart wilde gaan. Toch lijkt het stel een einde aan hun relatie te hebben gemaakt.

Wat is er gisteravond gebeurd?

Fajah heeft alle foto’s samen met Bart verwijderd van haar Instagram en postte ineens meerdere quotes op haar Instagram Stories met teksten als: ‘Wees niet bang om opnieuw te beginnen’ en: ‘Definitie van waanzin: steeds hetzelfde blijven doen en dan een ander resultaat verwachten’.

Toch meldt RealityFbi dat Fajah en Bart gisteren nog samen op pad waren met de familie. Wat is er gisteravond gebeurd?

Meer DenD