Fajah Lourens praat met overleden vriend

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Fajah Lourens zocht contact met haar overleden vriend Daniël Surig via een medium. Vorig jaar overleed de ex-vriend van Fajah zeer onverwachts aan een verwaarloosde longontsteking én een hersenvliesontsteking.

De onverwachte dood van de 46-jarige Daniël liet Fajah met talloze vragen achter. Hij raakte in een coma voordat iedereen afscheid van hem kon nemen. Spiritueel als Fajah is, keerde ze zich tot een medium en probeerde contact met Surig te maken, aldus Privé.

Tranen van hem

,,De eerste die tijdens die sessie van zich liet horen, was mijn overleden vader,” vertelt Fajah. ,,Daarna kwam al snel de moeder van Daniël om de hoek kijken. Zij vertelde dat Daniël zijn moeder weer bij zich had.”

Dan meldt Daniël zich. Fajah noemde de gebeurtenis ‘bijzonder’. Van tevoren had zij kaarsjes gebrand en gezegd dat Daniël zich moest richten op de kinderen, maar hij heeft schijnbaar honderduit gepraat. ,,Hij zei dat hij nu, na zijn dood, inzag wat ik allemaal voor hem heb gedaan. Hij besefte dat ik mijzelf daar bijna in verloor. Daarna maakte hij met zijn handen een hartgebaar.”

Volgens Fajah moest het medium hard huilen, maar de tranen kwamen van Daniël. Hij liet Fajah en de kinderen weten dat hij spijt had dat hij niet eerder naar de dokter te zijn gegaan.

Energie

Er was eerst twijfel of dit wel echt de overleden vriend van Fajah Lourens was, maar ze weet het zeker: het was Daniël met wie ze sprak. ,,Ik heb sowieso het gevoel dat hij af en toe bij ons komt kijken en ik praat soms telepatisch met hem. De doden zijn er nog steeds, ook al kunnen we ze niet meer zien. Hun energie blijft altijd bestaan.”

Tags

FAJAH LOURENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck