Fajah Lourens slaat een verrassende nieuwe weg in

Fajah Lourens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Fajah Lourens gaat volgend jaar het theater in. Naast dat zij fitnessgoeroe, modeontwerpster, model, dj en actrice is gaat ze nu ook haar eigen cabaretvoorstelling geven.

Haar persoonlijke ‘succesmethode’, de methode waar ze de afgelopen jaren haar levensdoelen mee heeft bereikt, wil ze delen met haar publiek. Daarnaast wil ze ook haar ‘ups and downs’ delen om het publiek te motiveren om hun doelen te bereiken.

De afgelopen week was Fajah in Thailand om een deel van haar voorstelling te schrijven. ,,Ik ga op het toneel vertellen waar ik vandaan kom en hoe ik mijn levensdoelen heb bereikt. Ik heb mijn succesmethode die voor mij werkt (op liefdesrelaties na) die ik graag met jullie deel. Ik geloof dat alles mogelijk is, als je er zelf maar in gelooft’’, laat Fajah weten op Instagram.

Ellende

Op het gebied van familie en liefde heeft Fajah veel ellende meegemaakt. Zo is er twee jaar geleden iets verschrikkelijks gebeurd met haar neefje, en haar zoontje heeft alles gezien. De ex-vriend van haar halfzus Shanti gooide hun elf maanden oude zoontje Elfin uit het raam van een huis en sprong er vervolgens zelf achteraan. De zoon van Fajah, Shai die toen acht jaar was, zag alles gebeuren. Het was moeilijk voor haar en haar gezin om deze gebeurtenis te verwerken.

https://www.instagram.com/p/BqB-zftFI5w/?utm_source=ig_embed

 

 

Tags

FAJAHFAJAH LOURENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck