Fajah Lourens wil nog altijd in het huwelijksbootje stappen: ‘Blijft diep verlangen’

Fajah Lourens wil nog altijd trouwen.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Fajah Lourens heeft de afgelopen jaren veel verschillende relaties achter de rug. De fitness-goeroe heeft haar liefdesleven hierdoor zelfs een tijdje op pauze gezet. Nu ze voorzichtig weer aan het daten is, onthult ze dat ze haar wens om te trouwen toch niet heeft opgegeven.

Lourens is nu ‘voorzichtig’ aan het daten, maar pakt dingen anders aan, vertelt ze in De Telegraaf. ,,Ik merkte dat ik oxytocine, een stofje dat vrijkomt als je seks hebt of knuffelt, verwarde met liefde. Dan ging ik met iemand die leuk was voor een avond naar bed, maar werd het toch weer een relatie.“ Alles gaat nu stap voor stap in haar liefdesleven. ,,Hij wil graag een mooie reis maken, en ik ben nog maar net oma geworden en heb twee paarden gekocht, dat vind ik nu even belangrijker dan een relatie. Vroeger zou ik meteen denken: we hebben verkering, we gaan ervoor en had ik bij wijze van spreken mijn trouwjurk al aan.”

Trouwen

Toch heeft Fajah haar droom om te trouwen nog niet opgegeven. “Tuurlijk blijft het een diep verlangen om ooit een keer te trouwen met iemand, maar ik duik niet meer vol in een relatie.” Ze voelt zich ‘intens gelukkig’ met zichzelf, en dat is volgens haar een groot verschil. ,,Ik heb alles wat ik nodig heb, want uiteindelijk zit dat gewoon in jezelf.”

Tags

DATENFAJAH LOURENSTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie