Fajah Lourens wordt oma

Fajah Lourens oma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Fajah Lourens (41) ‘mag het eindelijk van de daken schreeuwen’ ze wordt oma. Haar dochter Irem Lourens (22) is in verwachting van haar eerste kindje…

,,Ik mag jullie met heel veel trots vertellen dat onze lieve, slimme, kleine grote geweldige meid mama wordt”, schrijft Fajah bij een echofoto van haar kleinkind. ,,Irem en Ruben ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen. Ik ben super trots en dankbaar dat ik oma word”, aldus een blije Fajah.

Tienermoeder

Zelf was Lourens tienermoeder. ,,Ik werd zelf op mijn 18e ‘gewenst’ moeder”, schrijft ze op haar blog. ,,Mijn dochter Irem Lourens is nu 22 en zwanger. Ik kan niet uitleggen hoe gelukkig dit mij maakt. Ik heb een prachtige, zelfstandige, intelligente dochter op de wereld gezet die haar eigen gezinnetje heeft gesticht. Het is zo bijzonder dat we straks met drie generaties zijn”, aldus Lourens.

Ook schrijft ze, doordat ze niet uit een hechte familie komt, het haar droom is om deze nu zelf creëren. ,,Zo besloot ik lekker vroeg te beginnen om er vervolgens achter te komen dat je moeder het nog zo slecht niet heeft gedaan”.

Tags

BABYGELUKFAJAH LOURENSOMAZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck