Fajah maakt programma met grond gelijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Fajah Lourens is gevraagd door de redactie van Temptation Island VIPS om verleidster te worden in het aankomende seizoen. Fajah moest hier echter niks van hebben. ,,Ik vind het een dom programma. Wat is er zo leuk aan om mensen opzettelijk pijn en verdriet te doen? Wat geef je je kinderen mee”, zei ze in een interview met het blad Weekend. Ook noemt ze het programma vergif waar je naar kijkt.

BN’ers die besloten wel mee te doen

Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé, Ruud en Rowena van Utopia en Temptation-koppel  Niels en Rosanna deden wel mee aan het spraakmakende programma. Deze koppels hadden geen problemen met het tv-programma.

Acteerwerk

Fajah heeft eerder al geschitterd in het tv-programma Goede Tijden Slechte Tijden, en laat weten het acteren wel weer te zien zitten. Wel laat ze weten dan niet weer in GTST te willen acteren maar een spannendere serie of film. ,,Ik had wel graag een rol in Mocro Mafia of Penoza willen hebben. Ja, als een lekker pittige dame, dat soort rollen vindt ik fantastisch om te mogen doen”, vertelde ze aan Weekend.

Tags

FAJAH LOURENSGTSTTEMPTATION ISLAND VIPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck