Fajah: ‘Mijn dochter vond het thuis niet meer leuk’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De negentienjarige dochter van Fajah Lourens, Irem, woont niet meer bij haar moeder thuis. Dat zegt de dieetgoeroe tegen weekblad Story. Haar dochter is gaan samenwonen met haar vriend, die vijf jaar ouder is.

Stad

Fajah zei een paar weken geleden nog dat zij altijd op haar dochter Irem kan vertrouwen, en dat ze zelfs met haar heeft afgesproken dat als zij plotseling overlijdt, Irem voor haar broertje Shai (12) gaat zorgen. Blijkbaar heeft Irem daar zelf iets meer problemen mee want onlangs heeft ze haar koffers gepakt en is ze uit huis gegaan. En dat heeft ze niet lang van tevoren aangekondigd aan haar moeder. ,,Irem is het huis uit en dat is eigenlijk wel heel snel en plotseling gegaan”, zegt Fajah. ,,Ze is gaan samenwonen met haar vriend van vierentwintig. Irem vond het thuis niet zo leuk meer.” Volgens Fajah komt dat omdat zij op een afgelegen plek woont en Irem meer naar de stad wil. ,,Dat snap ik allemaal. Maar om heel eerlijk te zijn vind ik het helemaal niks.”

Vriend

Dat betekent dat Fajah momenteel alleen nog maar samenwoont met haar zoon. Lange tijd was haar zoon niet de enige man in de huis, want haar inmiddels ex-vriend Igor woonde bij hen. Momenteel zou Fajah single zijn, en dus is het stil in huize Lourens.

Tags

DOCHTERFAJAH LOURENSGEZINIGORIREMPARTNERSHAIVRIENDZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck