Heeft Fajah wéér een nieuwe liefde gevonden?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Fajah Lourens is al een tijd niet gezien samen met ‘haar’ timmerman Igor. Wél is ze onlangs gespot met een andere man: miljonair Roland Kahn (65).

Een jaar geleden schreeuwde Fajah (36) het van de daken: ze was smoorverliefd op Igor. De timmerman en Fajah waren dol op elkaar en ze deelde regelmatig pikante kiekjes van hun twee vanuit de slaapkamer.
Het lijkt er nu op dat de liefde geen stand heeft gehouden, want de twee zijn al een tijd niet met elkaar gezien. Dat speculeert Story.

Dreaming

Fajah zit nooit verlegen om mannelijke aandacht, en ook nu lijkt ze alweer een nieuw exemplaar aan de haak geslagen te hebben. Het gaat om modemiljonair Roland Kahn. De twee gingen vorige week samen naar de premiere van Fifty Shades Free, en vervolgens postte Fajah deze foto op Instagram:

https://www.instagram.com/p/Be3reToBzUA/?utm_source=ig_embed

Roland is de eigenaar van modeketen Coolcat. Ook heeft hij America Today opgericht en heeft hij meerdere andere modemerken overgenomen. Al met al heeft hij meer dan 600 winkels in zijn bezit en handelt daarnaast ook in vastgoed.

Toch is het twijfelachtig of Fajah inderdaad weer single is, en niet meer samen is met Igor. Vier dagen geleden heeft ze nog een foto samen met Igor gepost. Ook heeft ze niks verteld over een eventuele break-up.

https://www.instagram.com/p/BfM8rNHB7rU/?taken-by=fayaofficial

Tags

FAJAH LOURENSIGORNIEUWE LIEFDEROLAND KAHN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck