Fajah spijt van verkopen horloges overleden vriend

Door: DitjesenDatjes
25-04-2018

Zeven jaar geleden zat Fajah Lourens financieel aan de grond. Nadat ze brak met de vader van haar zoontje had ze geen rooie cent meer. Het was zelfs zo erg dat ze de horloges van haar ex-vriend moest verkopen om eten voor haar kinderen te kopen. Iets waar ze nu, jaren later, ontzettende spijt van heeft.

Afhankelijk

Fajah Lourens verkoopt duizenden ‘My killerbody-boeken’ en verdient veel geld met haar eigen kledinglijn. Nu is ze van niemand financieel afhankelijk, maar een aantal jaar geleden was dat anders. Nadat ze brak met Daniël, de vader van haar zoon Shai, had ze geen inkomen meer. Van die moeilijke tijd heeft ze veel geleerd. ,,Ik wil nooit meer afhankelijk van wie dan ook zijn”, zegt Fajah tegen weekblad Story. ,,Ik zorg voor mezelf en dat leer ik mijn kinderen nu ook. Want het was echt moeilijk om me als alleenstaande moeder van twee jonge kinderen staande te houden”

Spijt

Om toch iedere avond een warme maaltijd op tafel te zetten moest Fajah haar paarden verkopen, maar ook de horloges van haar ex-vriend. Toen Daniël vorig jaar overleed aan een hersenvliesontsteking, kreeg ze ontzettende spijt. ,,Die horloges waren eigenlijk het enige wat ik nog van hem had. Ik had ze nu zo graag aan ons zoontje Shai willen geven. De emotionele waarde is zoveel groter dan de financiële waarde. Maar toen had ik het geld echt nodig.”

De dood van Daniël en van haar neefje Elvin, die omkwam bij een familiedrama, hebben Fajah veranderd. ,,Ik leef veel meer in het nu. Igor en ik nemen ook echt de tijd om samen te zijn.”

Meer DenD