Fajah verwijt niemand iets rond familiedrama

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Fajah Lourens denkt niet dat iemand iets te verwijten valt rondom het familiedrama dat haar neefje Elfin twee jaar geleden het leven kostte. “Het is het lot. Ik denk dat bepaalde wegen zijn uitgeschreven”, zegt het model en dj in een openhartig interview dat vrijdag wordt uitgezonden door EenVandaag. “Ik denk ook niet dat dit voorkomen had kunnen worden.”

Drama

“Heel veel mensen denken in ‘als’, ‘had ik maar dit’ of ‘als ik maar dat had gedaan’. Ja, en dan? Dat heb je niet gedaan”, vervolgt Fajah. “Ik heb het toen ook wel even gedaan hoor: ‘wat als ik er eerder was’. Maar ja, misschien was er wel iets erger gebeurd. Je weet het niet. En je hebt er niets aan.”

De elf maanden oude Elfin kwam in juli 2016 om het leven. De vader sprong toen met zijn zoontje uit het raam. Voorafgaand aan het drama woonde het jongetje enkele maanden bij Fajah in. Daar haalt de fitgirl nu nog altijd troost uit. “Uit het feit dat hij het heel leuk heeft gehad, de laatste maandjes bij ons”, zegt ze.

Elfin heeft voor altijd een bijzondere plek in haar hart. “Liefde blijft. Alles gaat, maar liefde blijft. Dat vind ik het belangrijkste.”

Tags

FAJAH LOURENSFAMILIEDRAMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck