Fajah wil liefde vinden in televisieshow

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Fajah Lourens hoopt haar droomman via televisie te vinden. In De Telegraaf vertelt de voormalig actrice dat ze afrondende gesprekken voert met een tv-producent over een datingprogramma “Het lijkt mij wel een leuke manier om op zoek te gaan naar de liefde van van mijn leven.”

Romance

De 37-jarige Fajah had tot afgelopen jaar een relatie met timmerman Igor Neves, maar wil graag het singlebestaan weer inruilen voor een mooie romance. Ze is echter niet het type dat gemakkelijk op iemand afstapt, zegt ze. En ook via Tinder wil het nog niet echt lukken. ,,Als ik met mannen op Tinder praat, geloven ze in eerste instantie niet eens dat ik het echt ben…”, zegt de Killerbody-schrijfster.

Nu richt Fajah haar hoop op een tv-zoektocht, al wil ze het wel op haar eigen manier doen. “Het is voor mij wel belangrijk dat mijn vrienden en vriendinnen worden betrokken bij deze zoektocht. Misschien maak ik het mij soms wel te moeilijk, omdat ik te veel wil of verwacht”, zegt ze. “De mensen om mij heen weten precies hoe ik ben en kijken misschien anders naar een jongen dan ik. Wie weet wat er voor mij uitkomt.”

 

 

Tags

DATENFAJAH LOURENSLIEFDEMANRELATIETINDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck