Fall Out Boy in oktober naar Amsterdam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De Amerikaanse band Fall Out Boy komt in oktober naar Amsterdam. Op dinsdag 24 oktober geven de poppunkrockers een concert in AFAS Live in Amsterdam. De show maakt deel uit van de So Much For Dust-tour, heeft MOJO bekendgemaakt.

De naam van de tour refereert aan het aankomende achtste studioalbum van Fall Out Boy. Die plaat gaat So Much (For) Stardust heten. Waar de band de afgelopen jaren experimenteerde met elektropop keert Fall Out Boy op hun nieuwe plaat terug naar gitaarwerk. Dat blijkt in ieder geval uit de eerste singles Love From The Other Side en Heartbreak Feels So Good die van het album zijn uitgekomen.

Fall Out Boy werd opgericht in 2001 en bestaat uit zanger en gitarist Patrick Stump, bassist Pete Wentz, gitarist Joe Trohman en drummer Andy Hurley. De groep had hits met Sugar, We’re Going Down, This Ain’t a Scene, It’s an Arms Race en My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up).

In de zomer van 2022 tourde Fall Out Boy nog met Green Day en Weezer door Europa waarbij de drie acts ook te zien waren met een grote openluchtshow in het Stadspark Groningen.

De kaartverkoop voor het concert in oktober start op vrijdag 17 februari.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie