Familie Beckham herenigd voor kerstdagen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De feestdagen voor de Beckhams kunnen nu al niet meer stuk. Voor het eerst sinds maanden is de Engelse celeb-familie weer compleet. Oudste zoon Brooklyn is tijdelijk terug uit zijn woonplaats New York en daarmee is moeder Victoria meer dan gelukkig, zo laat ze weten via Instagram.

Foto

Bij een foto waarop de vier Beckham telgen te zien zijn, schreef de trotse moeder: “Ik ben zo blij! Al mijn kindjes zijn samen! Brooklyn is weer thuis en ik houd van jullie allemaal; Romeo, Cruz en Harper!”

Brooklyn verliet het ouderlijk huis in Londen eerder dit jaar om fotografie te studeren aan de Parsons School of Design in New York. Dat hij het moeilijk heeft zonder zijn twee jongere broertjes Romeo en Cruz en zusje Harper, laat hij regelmatig via social media weten. Zo postte hij onlangs een filmpje waarin Harper te zien is, met daarbij de tekst: ‘Ik mis deze kleine zo ontzettend’.

Brooklyns vriendin Chloe Moretz is niet mee naar Londen en dus moeten de twee tortelduifjes het stellen met contact via FaceTime of Skype. Beide plaatsten een foto op hun Instagram, waarop ze bellend met elkaar te zien zijn. “Chloe Moretz, ik hou van jou”, zette Brooklyn bij zijn foto.

https://www.instagram.com/p/Bcw2ey-F5I9/

BuzzE

 

 

Tags

FAMILIE BECKHAMKERST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck