‘Familie Bibi helemaal klaar met Waylon’

Familie wil exit Waylon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Waylon Bibi heeft bedrogen tijdens haar zwangerschap zijn de twee nog altijd samen. Toch lijkt er meer te spelen dan we denken: de familie van Bibi zou namelijk helemaal klaar zijn met Waylon.

Volgens Waylon gaat het weer goed tussen hem en Bibi, zo liet hij gisteren weten bij Khalid & Sophie. ,,Alles is lekker rustig”, zei Waylon. Ook thuis gaat het volgens hem goed. ,,Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb.”

‘Familie klaar met Waylon’

Maar insiders melden nu aan Juicechannel dat het niet klopt wat Waylon heeft beweerd. Sterker nog: de familie van Bibi zou helemaal klaar zijn met Waylon. ,,Voornamelijk haar ouders willen dat ze weggaat bij Waylon”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Bibi zit op dit moment dus tussen haar familie en Waylon in.”

Ook zou de zanger niet erg zijn best doen om de relatie met Bibi te redden. ,,Hij is op dit moment alleen in de avond bezig met zijn theatertour en daarnaast zit hij overdag thuis de hele dag op de bank en komt er voor de rest niets uit. Waylon wil vooral alles achter zich laten en vooruit kijken, terwijl Bibi dat op dit moment niet kan.”

Bali

Goede reden dus om de spullen te pakken en Nederland voor even de rug toe te keren. Bibi is op dit moment samen met haar twee kinderen op Bali, terwijl Waylon in zijn eentje thuiszit. Het is echter de vraag of deze afstand de relatie goed zal doen.

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck