Familie DMX waarschuwt fans voor oplichters: stort geen geld

Door: DitjesDatjes
12-04-2021

De familie van de vrijdag overleden rapper DMX heeft een officieel statement doen uitgaan om een aantal wilde geruchten die rondgaan te ontkrachten. Zo zou er een merchandiselijn zijn opgezet door de familie, die tevens om geld vraagt voor de uitvaart. Ook zouden de mastertapes van zijn werk opgekocht zijn door Jay Z en Beyoncé, die de rechten dan weer aan de vijftien kinderen van DMX zouden schenken. Maar daar klopt helemaal niets van, meldt TMZ.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Niemand heeft de mastertapes gekocht, laat dat duidelijk zijn. Daarbij verkopen wij geen merchandise en zamelen we zeker geen geld in voor de uitvaart. Dat is allemaal allang geregeld, dus bij deze een dringende oproep aan fans van DMX: trap er niet in. Er zijn oplichters bezig om over zijn rug rug geld te verdienen. Alle informatie over de uitvaart loopt via ons en niemand anders,” luidt het statement.

Fans hebben ondertussen een gedenkplekje gemaakt bij het ziekenhuis waar DMX, wiens echte naam Earl Simmons is, overleed. Daar werd ook een gebed gehouden toen de rapper nog vocht voor zijn leven. In zijn woonplaats Yonkers zal een publiekelijke herdenking komen. Hoe de officiële uitvaart eruit komt te zien wordt later deze week bekend gemaakt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD