Familie ex-vrouw André Hazes woedend om docureeks

Familie Hazes is woest om docu
Door: Eva Steins
22-04-2021

De docuserie Kleine Jongen over het leven van André Hazes levert de nodige commotie op. Eerst spraken Roxeanne en zijn oudste dochter Nathalie hun frustratie uit over de documentaire, nu klinken er ook woedende geluiden vanuit de nabestaanden van zijn tweede ex-vrouw Ellen Wolf.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is niet de eerste keer dat er ophef ontstaat rondom de documentaire. In de aflevering van gisteravond maakte Rachel bekend dat zij al op 15-jarige leeftijd het bed deelde met Hazes. Na een avond oppassen op André’s oudste zoon Melvin bleef Rachel slapen, waarna de toen 34-jarige zanger bij de tiener in bed kroop. ,,Natuurlijk, we hebben het samen gedaan, maar het overviel mij wel. Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan”, liet Rachel weten.

‘Geld verdiend over de rug van Ellen’

De familie van de in 2005 overleden Ellen is bepaald niet te spreken over de gang van zaken rondom de docuserie. Op Facebook haalt de weduwnaar van André’s ex-vrouw keihard uit naar Rachel, die in zijn ogen geld verdiend over de rug van de overleden Ellen. ,,Vanavond in deel twee van Kleine Jongen worden beelden en filmpjes vertoond van Ellen. Als nabestaanden zijn wij nooit gevraagd of geïnformeerd om goedkeuring of deelname”, schrijft haar man op Facebook.

Het feit dat Rachel, de oppas met wie André ervandoor ging terwijl hij getrouwd was met Ellen, een groot deel van de opbrengst van de documentaire krijgt zit de familie van Ellen niet lekker. ,,Gezien het feit dat het geldelijk gewin van deze documentaire naar een partij gaat waar wij ons niet bepaald in kunnen vinden en wij vinden dat er geld wordt verdiend over de rug van onze dierbare Ellen hebben wij contact gezocht met #avrotros en het productiemaatschappij om de uitzending te stoppen of de deelname van Ellen te schrappen.”

De weduwnaar laat weten niks te maken willen hebben met de docuserie en ziet de opbrengsten liever naar een goed doel gaan. ,,Nogmaals: wij distantiëren ons ten zeerste en doen een beroep op Rachel om de opbrengsten van deze serie te doneren aan de Jelinek kliniek en aan de opvang van kinderen die seksueel misbruikt zijn in hun leven.”

Meer DenD