Familie Heuckeroth hechter na overlijden zus Lydia

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De 61-jarige Lydia Heuckeroth, de zus van Gordon, overleed in februari plotseling aan een beroerte en vochtophoping in haar hersenen. Hoewel haar dood verschrikkelijk verdrietig is voor familie en vrienden, herkent Johny Heuckeroth dat de situatie de familie positief heeft veranderd.

Biografie

Toen Gordon vorig jaar zijn biografie op de markt bracht, was Lydia woest. Zij kwam er in het boek niet goed vanaf, want de zanger beweerde dat de meeste kinderen uit hun gezin seksueel werden misbruikt dus ook Lydia. Ze dreigde zelfs om Gordon voor de rechter te slepen toen ze de passage in het boek las, maar uiteindelijk is er besloten dat in de derde druk van het boek de alinea over misbruik wordt weggelaten.

Helaas stond de relatie tussen Gordon en zijn zus wel onder spanning. Ze hebben het dan ook niet meer goed gemaakt. Toen bekend werd dat Lydia was overleden, zei de presentator het volgende: ,,Maar ik hield van haar en ik ben verdrietig dat ze ons zo vroeg is ontvallen.”

Uitvaart

Johny, de broer van Gordon, had een betere band met zus Lydia. Hij is blij dat bijna de hele familie bij elkaar kwam, op één zus na, op de uitvaart van zijn zus. ,,Je kunt niet bij iedereen naar binnen kijken, maar het versterkt de band tussen mij en Gordon  – en de rest van de broers en zussen – wel”, zegt Johny tegen weekblad Privé. ,,Er is een serene rust ontstaan binnen de familie. Dat klinkt raar, maar beter kan ik het niet omschrijven.” Het is voor Johny, Gordon en de rest van het gezin te hopen dat die rust voorlopig blijft.

Tags

BIOGRAFIEFAMILIEGORDONHEUCKEROTHJOHNYOVERLEDENRUZIEZUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck