Familie John de Bever gaf huwelijk met Kees nog geen twee weken

John's familie zag Kees niet zitten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John de Bever en Kees Stevens stapten vijftien jaar geleden in het huwelijksbootje. En hoewel de twee al jarenlang gelukkig zijn, hadden familie en vrienden geen vertrouwen in het huwelijk. ,,Er werden zelfs weddenschappen afgesloten dat we na twee weken alweer zouden gaan scheiden.”

John en Kees kenden elkaar pas net toen ze elkaar het ja-woord gaven. ,,Als ik er zo op terugkijk, denk ik wel: erg toch eigenlijk? We waren net een week of vier samen”, vertelt Kees daarover in gesprek met De Telegraaf. ,,Toen kwam John met het voorstel ’zullen we maar gaan trouwen?’ Dus ik riep: ’oh jaaaaa, dat is wel leuk, wanneer dan? Volgend jaar?’ Nee hoor, hij wilde het snel en zo werd de datum 10 april, een dag voor mijn verjaardag. Zo is het echt gegaan.”

‘Complete chaos’

John en Kees hadden het financieel niet breed, maar gaven een feest waar iedereen het tot op de dag van vandaag over heeft. ,,We hadden zeventig gasten uitgenodigd, maar er kwamen er driehonderd”, vertelt John. ,,Het was een complete chaos rondom het kasteel. Mensen waren aan het zingen en liepen zelfs de polonaise. Zoiets maak je maar één keer mee.”

Twee weken

Hoewel het een geweldig feest was, hadden vrienden en familie geen vertrouwen dat het huwelijk daadwerkelijk zou slagen. ,,Mensen gingen zelfs weddenschappen afsluiten dat we na twee weken alweer zouden gaan scheiden. John en ik hadden op dat moment misschien ook niet verwacht dat we nu nog steeds samen zouden zijn”, vertelt Kees.

Yin en yang

Toch was er vanaf het eerste moment al een klik tussen John en Kees. ,,Die niet te beschrijven is. Het leek wel of John een stukje van mijn leven overnam. Alles voelde direct vertrouwd en goed. We kunnen echt niet zonder elkaar, net yin en yang”, legt Kees uit. John beaamt dat. ,,En we hebben iedereen inmiddels laten zien dat we echt bij elkaar horen.”

Tags

JOHN DE BEVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck