Familie MAFS-Gerben woest op Erik: ‘Triest’

Familie pislink op Erik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Erik en Gerben waren een van de stellen die dit seizoen te zien waren in Married at First Sight. Het huwelijk heeft geen standgehouden en de familie van Gerben is woest op Erik…

In Married at First Sight ontmoeten de koppels elkaar pas bij het altaar. Maar tijdens het grote moment van Gerben en Erik bleek dat de twee elkaar al kenden. Gerben en Erik waren vlak voor hun inschrijving bij MAFS namelijk al op een date geweest. 

‘Gerben onzeker’

De bruiloft was een groot succes en kijkers waren ervan overtuigd dat de twee een goede match waren. Maar helaas: het huwelijk hield, net als bij veel andere koppels, geen stand. Aan RTL Boulevard vertelt Erik waar het misging. ,,Ik wilde er zeker voor gaan. Ik heb het hele programma honderd procent gegeven”, legt Erik uit. ,,Alleen de onzekerheid die Gerben met zich meedroeg, wat hij ook een aantal keer had aangegeven in het programma, ja, dat was een kink in de kabel.”

Familie woest

Patty, de zus van Gerben, is woest na de uitspraken van Erik. ,,Normaal zou ik dit nooit doen”, reageert ze op de social media van RTL Boulevard. ,,Maar dit gaat me echt een stap te ver. Erik, wat ben ik blij dat mijn broer eindelijk eens in zag dat jij hem voor de gek hield. En dan dit gebruiken om je eigen fantasieverhaal een mooiere kant te geven. Triest. Gelukkig weet hij zelf wel beter.”

Met modder gooien

De zus van Gerben denkt juist dat Erik onzeker is. ,,Ik denk dat jouw onzekerheid vele malen groter is als die van mijn broer, met je ‘hij wil geen fysiek contact’. Nou, ik ken mijn broer toch heel anders. En ja met modder gooien zal hij niet doen, nee. Was hij maar eens een keer wat harder tegen mensen die echt misbruik van hem maken.”

Hommeles

Onlangs werd bekend dat het hommeles is achter de schermen bij Married at First Sight. Gedragsbioloog Patrick van Veen, een van de experts in het programma, is in een conflict beland met producent ITV. Inmiddels heeft hij besloten te stoppen als expert.

Tags

MAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck