Ook ongenodigde familie Meghan arriveert in Londen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Ondanks het feit dat ze geen uitnodiging hebben voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, kwamen Meghans neef Tyler en zijn halfbroer Thomas Dooley, vergezeld door hun moeder Tracy Dooley aan op het Londense vliegveld van Heathrow. Dit meldt TMZ.

Roddels

Tracy is de ex-vrouw van Meghan’s halfbroer Thomas Jr. en zal samen met haar twee zonen optreden als ‘special correspondents’ in het televisieprogramma Good Morning Britain. Uiteraard hopen de programmamakers dat ze wat sappige roddels te vertellen hebben over de aanstaande bruid en haar familieperikelen.

De afgelopen week stond bol van drama’s rondom de familie Markle. Zo zou Meghan’s vader Thomas zich hebben laten betalen voor het maken van paparazzi foto’s. Daarover betuigde hij later spijt. Halfzus Samantha beweerde dat zij ‘het genie’ achter deze zet zou zijn geweest. Zij heeft gaar vader aangemoedigd ‘een wat persoonlijker beeld van hemzelf te schetsen ten opzichte van het Britse volk’.

Respect

Harry en Meghan reageerden op alle commotie via een officieel statement en ‘vroegen om respect en begrip voor Thomas Markle. Vooral omdat het om een zeer persoonlijke kwestie gaat’. Om de koninklijke familie niet in verlegenheid te brengen, zou de vader van de bruid nu besloten hebben niet naar het huwelijk te komen.

 

 

 

Tags

FAMILIEHUWELIJKMEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck