Familie Meiland heeft groot nieuws

Door: Tanja Brouwer
24-06-2019

Martien Meiland, zijn vrouw Erica en zijn dochter Maxime zijn volgens jaar wéér op televisie te zien. Het gezinnetje is niet van de beeldbuis af te slaan, want kijkers houden van de hysterische Martien en zijn familie. Zelfs over hun hond, Bommel, wordt uitgebreid gepraat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Emoties

Duizenden kijkers zitten iedere maandagavond voor de buis. Daar kijken ze naar de avonturen van familie Meiland, die probeert een vervallen Frans kasteel om te bouwen tot een prachtige bed&breakfast. Natuurlijk gaan er dingen mis, lopen de emoties soms hoog op en wordt er veel wijn gedronken. Fans kunnen hun hart ophalen, want op Instagram maken Martien en zijn gezin bekend dat er een tweede seizoen van Château Meiland komt. Dan is te zien hoe ze omgaan met de gasten, het schoonmaken en het koken.

Ik vertrek

De familie Meiland werd bekend door het programma Ik Vertrek. Ruim tien jaar geleden verhuisden Erica en Martien met hun twee dochters naar Frankrijk om daar een B&B te beginnen, maar niet veel later kwamen ze terug. Martien ontdekte dat hij homoseksueel was en het stel ging scheiden. Maar nu zijn ze weer getrouwd, hebben geen seks, maar zijn wel weer gelukkig samen.

View this post on Instagram

Seizoen 2 is een feit!!🍾

A post shared by Chateau Marillaux (@chateaumeiland) on

 

Meer DenD