Familie Meiland reageert op bedreigingen Nadège

Meilandjes Nadege
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De Meilandjes hebben gereageerd op de dreigementen van hun voormalige huishoudster Nadège Coffinet. Nadège dreigde eerder een boek uit te brengen waarin ze geheimen over de Meilandjes zou onthullen. Nu reageert Erica op de ophef.

De voormalige huishoudster van de familie liet in een interview met een Belgisch blad weten woest te zijn. ,,Het lijkt wel alsof ze me kapot willen maken. Dat ik de media heb opgezocht is misschien verkeerd gevallen.” Vooral de manier waarop zij neergezet is in de biografie van Martien liet haar bloed koken. Aan een Belgisch omroepblad sprak Nadège schande van haar voormalige werkgevers. ,,Het moet stoppen” aldus de boze huishoudster.

Dreigement

Ook bracht Nadège een dreigement uit via het blad. ,,Ik weet genoeg over de familie Meiland, maar daar hoor je me toch ook niet over? Geloof mij: een boek over hoe het er aan toe ging achter de schermen van Chateau Meiland zou pas écht spraakmakend zijn.”

Hoe reageren de Meilandjes op deze bedreigingen van hun voormalige huishoudster? Shownieuws nam contact op het Erica voor een reactie.

,,Nadège wordt blijkbaar benaderd door Nederlandse en Belgische journalisten om haar verhaal te doen”, laat Erica weten. ,,Ze is daar vrij in, ook in het schrijven van een boek.”

LEES OOK:

Nadège dreigt geheimen Meilandjes te onthullen

Tags

BIOGRAFIECHATEAU MEILANDERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDNADEGE COFFINET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck