Familie niet blij met chagrijn Glennis: ‘Je moet meer lachen’

Familie niet blij met chagrijn Glennis
Door: Charlotte Wijnen
16-06-2022

Het ene na het andere optreden van Glennis Grace wordt gecanceld. Het is dan ook niet gek dat ze momenteel niet het zonnetje in huis is. Maar toen ze gisteren ging lunchen met haar familie, viel het op dat ze wel héél erg boos kijkt. ,,Ik hoorde dat ik meer moet lachen.”

Glennis besloot gisteren samen met haar moeder en zus te gaan lunchen. ,,Lunch time met moeders en sis”, schrijft Glennis in Instagram Stories. Hartstikke gezellig, zou je denken. Maar op de beelden die de zangeres deelt kijkt ze helemaal niet vrolijk.

‘Ik moet meer lachen’

In een volgende video laat ze weten dat meer mensen dat is opgevallen. ,,Ik hoorde dat ik meer moet lachen”, aldus Glennis. Ze probeert een grote glimlach te laten zien, maar in werkelijkheid lacht ze als een boer met kiespijn.

Gecanceld

Heel gek is dat niet, want Glennis heeft de laatste tijd een hoop aan haar hoofd. Het ene na het andere optreden van de zangeres wordt gecanceld en ze is lang niet meer zo populair als ze ooit was. Hoewel Glennis het zelf veroorzaakt heeft door stennis te schoppen in een supermarkt, zijn een aantal mensen van mening dat het wel een keer genoeg geweest is.

‘Uitgekotst’

Zo liet Maxime Meiland in weekblad Weekend weten dat ze het niet eerlijk vindt dat Glennis door heel Nederland gecanceld wordt. ,,Die wordt echt uitgekotst. Je wordt al door de rechter gestraft, waarom dan ook nog je hele leven? Ik heb dan toch met haar te doen”, aldus Maxime.

Meer DenD