Familie-uitbreiding bij André en Monique!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Kleine André Hazes is alweer 2,5 jaar oud, en dus zeker geen baby meer! Knuffels zullen Monique en André in overvloed krijgen, maar hun zoontje vasthouden net zoals net na de geboorte is er natuurlijk niet meer bij. Gelukkig kan Monique nu wel weer een klein baby’tje vasthouden, want ze heeft er een neefje bij!

Embryo’s

Op Instagram post Monique een foto waarop ze haar neefje vasthoudt. Bij de foto schrijft ze dat de naam van het jongetje Joe is. Monique heeft al twintigduizend likes gekregen op de foto en honderden mensen hebben gereageerd. Velen vinden het onwijs leuk voor Monique, want het is bekend dat de 41-jarige zelf nog heel graag een kindje wil. Helaas gaat dat niet makkelijk. De kleine André is namelijk ook niet op natuurlijk wijze verwekt, maar via een IVF-behandeling.

In een ziekenhuis liggen een aantal bevroren embryo’s van Monique opgeslagen. Als het stel klaar is voor een tweede kindje, kan een embryo bij Monique worden teruggeplaatst. Er gaan geruchten dat dat al is gebeurd. Ze vertelde namelijk aan weekblad Story dat er drie bevroren embryo’s te zijn, maar een paar maanden later vertelde ze aan een ander blad dat het er twee zijn. Ook vroeg ze onlangs op Instagram naar ervaringen met kinderwagens die speciaal bedoeld zijn om achter te hardlopen. Wil Monique echt haar zoontje van 2,5 jaar oud in een kinderwagen zetten?

https://www.instagram.com/p/ByYUNlRo6OT/?utm_source=ig_embed

 

Tags

ANDRÉ HAZESBABYEMBRYOFAMILIEKINDMONIQUE WESTENBERGNEEFZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck