Familie van Sabia vindt naaktfoto’s verschrikkelijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Sabia Engizek poseerde voor de Duitse Playboy en ze is maar wat trots op de kiekjes (en haar lichaam). Haar ouders zijn aanmerkelijk minder enthousiast…

In de Duitse Playboy toont Sabia Engizek haar weelderige vormen. Wat in het verleden alleen Rafael van der Vaart mocht zien, onthult Sabia nu aan miljoenen Duitse mannen. Maar haar familie reageert aanmerkelijk minder enthousiast op de fotosessie.

Haar ouders vertellen in Weekend dat Sabia hun toch al verstoorde relatie voorgoed heeft verpest. Die relatie bereikte eerder een dieptepunt nadat het huwelijk van Sabia met Boulahrouz op de klippen liep. Vader Mehmet schaamt zich diep voor zijn dochter.

,,Ik heb helaas Sabia’s telefoonnummer niet, anders zou ik haar absoluut gebeld hebben om haar hoogstpersoonlijk te vertellen hoe verschrikkelijk ik het vindt dat ze in zo’n blad te zien is. Door die blootfoto’s verlies ik hier niet alleen mijn gezicht, maar, erger nog, ook alle respect. Iedereen zegt nu dat ik Sabia verkeerd heb opgevoed.”

Kindertehuis
Of Sabia daar wakker van ligt, is overigens de vraag. De kans dat er een verzoening met haar ouders zou komen, was al klein. De in Duitsland geboren Sabia komt uit een Turks gezin. Over haar jeugd vertelde ze eerder: ,,Ik ben op mijn dertiende uit huis geplaatst, omdat mijn ouders mijn zus en mij mee wilden nemen naar Turkije. Ik ben toen opgegroeid in een kindertehuis, dat was soms moeilijk.”

Te betwijfelen
Opmerkelijk is wel dat Sabia ten tijde van haar relatie met Rafael (na haar scheiding) ook in de clinch kwam te liggen met zíjn ouders. Dat Sabia spijt heeft van de fotoreportage in Playboy valt overigens zeer te betwijfelen. Die verstandhouding met haar ouders was al slecht en ze zou voor de foto’s zo’n 70.000 euro hebben ontvangen.

Tags

FAMILIEKHALID BOULAHROUZNAAKTFOTO'SPLAYBOYSABIA ENGIZEKSCHAMEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck