Familie van Soelen eist beelden uit docu André Hazes te halen

Door: Ditjes en Datjes
14-05-2022

Sarah van Soelen (26) en haar familie willen niet dat zij in André Hazes (28) zijn documentaire te zien zijn. De familie eist zelfs dat alle beelden uit de RTL Videoland docu worden gehaald en gaan maandag met de makers om de tafel.

Tijdens het filmen van de docu-serie waren André Hazes en Sarah van Soelen nog in een liefdesrelatie. De hele familie van Soelen, en voornamelijk Sarah’s stiefvader Rudolf, is nauw betrokken geweest toen Hazes in de problemen zat.

Actie ondernemen

Toen het nieuws naar buiten kwam dat alles weer koek en ei is tussen Monique Westenberg en André, was de familie van Soelen in shock. ,,Sarah en haar familie waren nogal verbaasd over de reünie tussen André en Monique Westenberg. Die gaan actie ondernemen tegen de documentaire die eraan komt. Ze willen er niet in voorkomen. De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt”, vertelt Patty Brard, die de familie heeft gesproken.

Sinds Sarah en André uit elkaar zijn, heeft familie van Soelen niks meer van de zanger vernomen. Dat was ‘hartstikke pijnlijk’, volgens hen. ,,Hij is gewoon voor iedereen een beetje uit het zicht verdwenen. ‘En nu worden wij dadelijk neergezet als de tussenfase in een documentaire waar we eigenlijk niets meer mee te maken willen hebben’”, lieten ze aan Brard weten.

Geen quitclaims

,,Zij hebben geen quitclaims moeten tekenen”, vertelt Patty. ,,Ik heb daarom ook het productiehuis van de documentaire vandaag even gebeld om te vragen: ‘Wat gaan we hieraan doen?’ Zij hebben mij verteld dat ze maandag om tafel gaan zitten om te kijken hoe ze dit gaan oplossen.”

Meer DenD