Familie vindt briefje bij overleden tweeling

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De tweelingbroers Billy en Joe Smith zijn op 32-jarige leeftijd overleden. De lichamen van de mannen, bekend van het programma Big Fat Gypsy Wedding, werden hangend aan een boom gevonden. Politie doet nog onderzoek maar gaat uit van zelfmoord. Een briefje dat bij de lichamen is gevonden lijkt dat te bevestigen.

Onduidelijkheid over ziekte

De familie van Billy en Joe laat weten dat er een briefje is gevonden bij de lichamen van de mannen. Daarop zou staan dat ze zelf op deze manier wilden overlijden. Een nicht van de mannen vertelt aan de krant The Telegraph het volgende: ,,Joey had kanker en Billy zei tegen hem: Ik kan nooit zonder jou leven’.” Joey had een aantal chemokuren gehad en de man vertelde zijn familie dat hij kankervrij was verklaar. ,,We weten nu niet of dat wel waar is”, zegt de nicht.

Depressieve klachten

,,Ze werden vermist en de telefoon van Joey stond uit. Toen vonden we een briefje”, zegt ze tegen de krant over de dag dat de mannen uit het leven stapte. ,,Er stond op dat ze dit zo wilden en dat we ze konden vinden in de bossen waar we jaren geleden met de familie kwamen.” Hoewel de twee mannen een aantal dagen voor hun dood nog vrolijk dansten en het filmpje op sociale media plaatsen, maakte hun familie zich al zorgen. De twee mannen zouden depressieve klachten hebben.

Billy en Joe waren bekend van het programma My Big Fat Gypsy Wedding, waarin ze in 2013 voor het eerst te zien waren.

Tags

BILLYJOEOVERLEDENPOLITIESMITHZELFMOORD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck