‘Familiebedrijf ouders Kate in gevaar’

Het familiebedrijf van de ouders van Kate Middleton loopt gevaar. Dat schrijft de Britse krant Page Six. De vader en moeder van de beroemdheid zouden in geldnood verkeren.

Kommer en kwel

De familie van Kate heeft het bedrijf ‘Party Pieces’. Ze verkopen feestproducten voor kinderfeestjes en leveren ook diensten om een kinderpartijtje nog leuker te maken. Maar helaas is de toekomst van het bedrijf onzeker. Volgens de krant zijn al drie personeelsleden door geldproblemen ontslagen en ook de baan van andere werknemers was niet zeker. Een bron vertelt aan The Sun dat de geldnood niet goed is voor het moreel van de personeelsleden. Het zou ‘kommer en kwel zijn’ op de werkvloer.

Schoonzoon

Er zou alles op alles worden gezet om het bedrijf te redden. Carole en Michael, zoals de ouders van Kate heten, zijn in gesprek met investeerders in de hoop dat het bedrijf kan blijven bestaan. Gelukkig helpt hun schoonzoon prins William ook een handje. ,,Hij steunt zijn schoonouders echt. Hij heeft altijd bewonderd hoe ze hun eigen bedrijf groot gemaakt hebben.”

Prins William kan het goed vinden met zijn schoonouders. Het gezin verblijft regelmatig een week op het landgoed van de ouders van Kate.