Familiebiograaf onthult: ‘Einde Chateau Meiland in zicht’

Hoera, Meilandjes eindelijk van de buis?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Jan Dijkgraaf, biograaf van de familie Meiland, heeft een onthulling gedaan over het einde van Chateau Meiland. Dijkgraaf verklapt dat hij bezig is met het vierde Meiland-boek, dat direct na het einde van het programma zal verschijnen. ,,Ik weet natuurlijk wel wanneer dat misschien is, maar daar ga ik niks over zeggen”, vertelt hij in de podcast Nare Jongens.

Dijkgraaf schreef eerder boeken voor Maxime, Martien en Erica, en komt nu met een opmerkelijke onthulling. Volgens hem is het einde van de populaire serie op SBS 6 in zicht.

Vierde boek

In de podcast ‘Nare Jongens’ laat Jan weten dat hij bezig is met een vierde boek, dat direct na het einde van het tv-programma zal verschijnen. ,,Zodra de serie stopt. Ik weet natuurlijk wel wanneer dat misschien is, maar daar ga ik niks over zeggen”, vertelt Dijkgraaf. Hij schrijft het boek samen met Timon Moll, eindredacteur en regisseur van Chateau Meiland. 

‘Achter de schermen’

Het vierde en laatste boek komt sneller dan we denken, aldus Jan. ,,Wij hebben dus ooit afgesproken: we brengen aan het eind van de serie nog een boek over achter de schermen wat daar allemaal gebeurd is. Nou en dat krijgt nu weer wat extra inhoud”, vertelt Jan, doelend op het boek van Caroline van Eeden, de oude huisvriendin van de Meilandjes.

Pikante onthulling

Vorige week kwam er een pikante onthulling over Martien naar buiten. Wilfred Genee las in Vandaag Inside een passage uit het boek van Caroline voor, waarin ze onthult dat Martien aan parkeers*ks zou doen. ,,Wij lagen helemaal in een deuk. Ja, werkelijk waar! Als dat de highlight is uit het boek, dan denk ik dat het niet ehhh… Net als de tv-carrière van mevrouw Van Eeden, dat is natuurlijk ook niet lekker gegaan”, vertelde Martien aan RTL Boulevard. Martien gaf toe dat hij aan parkeers*ks heeft gedaan, en schaamt zich niet. Ja, zeker. Natuurlijk. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en wilde dat allemaal gaan ontdekken.”

Tags

CHATEAU MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck