Familiedrama van Beckham’s zorgt voor spanning

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Naast dat er geruchten rondgaan dat het huwelijk van David en Victoria Beckham over zou zijn, speelt er nu nog meer binnen de familie. Zo hebben David en Victoria problemen met hun ex-zwagers.

Ex-zwagers

Ditmaal is het Darren Flood, de ex-zwager van Victoria, die voor de nodige spanning zorgt. Hij is namelijk veroordeeld tot 2,5 jaar celstraf voor oplichting. Hij misbruikte zijn banden met de Beckham’s om kwetsbare slachtoffers over te halen hun spaargeld te investeren. Hij heeft met deze praktijken zo’n een miljoen euro weten af te troggelen bij mensen. Voor Victoria kwam dit echt als een klap. Zij was namelijk goed bevriend geraakt met Darren. Een bekende van de familie zegt: ,,Vic was heel close met Darren. Hij maakte zes jaar lang echt deel uit van de familie. Voor haar voelt het als verraad. Ze is er ondersteboven van en het heeft haar vertrouwen een enorme klap gegeven.”

Om er nog een schepje boven op te doen vecht nu Kris Donnely, de ex-man van David’s zus, een pittige voogdijzaak uit. En het komt heel dichtbij voor de Beckham’s, zo legde hij verjaardagscadeautjes voor zijn dochter bij hun op de stoep. Hij zou zijn nu anderhalf jaar oude dochter al maanden niet meer hebben mogen zien.

Moeizaam huwelijk

Op Twitter gingen enige tijd de geruchten rond dat het over en uit zou zijn tussen David en Victoria. De twee doen er alles aan om het negatieve beeld wat er rond hen is ontstaan om te buigen. Alleen werkt het familiedrama niet bepaald mee. Ze hebben namelijk beiden een iets wat verschillende mening rond het drama. Waar David zijn ex-zwager kris het liefst wil negeren, wil Victoria juist het gesprek aangaan met hem. Dit levert natuurlijk weer wat extra spanning op tussen het echtpaar.

Om er nog een schepje bovenop te doen is nu bekend gemaakt dat het bedrijf Trinity Brands UK, wat eigenaar is van Davids modemerk, negen miljoen euro verlies heeft gedraaid. Dit zorgt wederom voor extra spanning in het huwelijk. De twee moeten ervoor knokken. Eerder noemde David het huwelijk al ‘hard werken’, dit zei hij in een televisie-interview in het Australische programma The Sunday Project.  ,,Je moet hard werken om een huwelijk te laten slagen.”

Tags

DAVID BECKHAMFAMILIE BECKHAMFAMILIEDRAMAVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck