Familieleven en geaardheid van Hans groot geheim

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het is vaak gezegd: Hans Spitsbaard (23), de winnaar van Heel Holland Bakt, woont bij zijn oma. Maar waarom hij daar woont heeft hij nooit willen zeggen. Ook over andere onderwerpen praat hij maar weinig, zoals zijn liefdesleven.

Tijdens de eerste uitzending vroeg van Duin waar hij woonde, het antwoord was “Bij mijn oma”. Volgens Hans lekker handig, want oma woont dichter bij zijn studie in Den Bosch dan zijn ouders. Het scheelt echter maar tien kilometer, schrijft Privé. Het weekblad is gaan graven, en heeft een familielid gesproken over de bijzondere situatie.

Contact

“Hij woont hij al jaren bij zijn oma. Waarom? Dat is een privézaak. De hele familie weet waarom, maar daar wordt niet over gesproken. Zijn ouders hebben met bijna niemand in de familie meer contact”, zegt het familielid die anoniem wil blijven.  “Zijn vader is wel bij de finale-uitzending geweest”, zegt hij verder. Dat is opmerkelijk want alleen de oma van Hans kreeg in de uitzending aandacht. “Zijn vader is echt wel trots en ze hebben nog contact met elkaar.” Over het contact tussen Hans en zijn moeder wil het familielid niet praten.

Vrouwen of mannen

Een ander geheim is de seksuele geaardheid van Hans. De 23-jarige wil hier namelijk maar weinig over zeggen, en ook zijn liefdesleven blijft een gesloten boek. Het enige wat hij hierover wilde zeggen tegen Story is het volgende “Ik wil er niet veel over zeggen omdat ik het niet zo heel relevant vind wat betreft Heel Holland bakt. Maar ik hou nog even in het midden of ik op vrouwen of op mannen val.” 

Tags

GEAARDHEIDGEHEIMENHANS SPITSBAARDHEEL HOLLAND BAKTOMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck