Famke Louise bevallen van een zoon en DIT is zijn naam

Famke bevallen van een zoon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Babynieuws! Famke Louise en haar vriend Denzel Slager zijn voor het eerst ouders geworden, zo maakt het koppel bekend op Instagram. Famke is bevallen van een zoontje, en DIT is zijn naam…

Met een prachtige foto laat het koppel zien dat hun gezin compleet is. De kleine spruit is inmiddels vier dagen oud: op 9 januari werd hij geboren.

‘Franse naam’

Onlangs onthulde het stel dat hun zoontje een Franse naam krijgt. In de realityserie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ zagen we dat het stel een dagtripje naar Parijs maakte waar ze hun liefde voor elkaar én hun baby bezegelden.

,,De stad van de liefde, van mijn liefde. Met mijn liefdes”, zo zei Denzel toen ze op weg waren naar Parijs. Het tripje was erg bijzonder voor de tortelduifjes, omdat hun zoontje een Franse naam krijgt. ,,Een heel leuke naam ook. We weten trouwens niet of het echt Frans is”, zei Famke. De twee gaven al een tipje van de sluier weg: de naam begint met de letter N.

En dat blijkt inderdaad zo te zijn, want met de bekendmaking van de geboorte van hun zoontje, geven ze ook eindelijk de naam weg. ,,Nówie Storm Slager”, staat er bij de gezinsfoto geschreven.

Tags

BABYGELUKBABYNIEUWSBEVALLENDENZEL SLAGERFAMKE LOUISEZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck