Famke Louise bonje met autoverhuurbedrijf?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Joy Serier

Famke Louise en Denzel Slager zouden hun afspraken met een autoverhuurder op Curaçao niet zijn nagekomen. Ze zouden van het autobedrijf gratis een auto mogen huren in ruil voor promotie, maar de promotie is er nooit gekomen.

Niet betaald

Volgens showbizzkanaal Juicechannel nam Famke Louise een aantal dagen later contact op met het verhuurbedrijf, want ze waren niet tevreden met de auto. Dit gebeurde nadat ze al een paar dagen in de auto rondgereden hadden zonder reclame te maken. Volgens het kanaal is dat niet netjes: ,,Als iets je niet bevalt kunnen we nog begrijpen dat je daar misschien geen reclame voor wilt maken, maar dan zou je op z’n minst de huurprijs van de auto kunnen betalen.”

Eerder afspraken verbroken

Een anonieme bron vertelt dat het verhuurbedrijf uit Curaçao niet het enige bedrijf is waar ze afspraken mee hebben verbroken. Afgelopen zomer zou de bron drie busjes hebben verhuurd aan Famke en Denzel.

Maar toen het bedrijf de factuur opstuurde voor het verhuur van de drie busjes waren de twee erg verbaasd. Volgens Famke en Denzel zouden de drie busjes in ruil zijn voor de aftiteling reclame bij hun serie. De anonieme bron is naar eigen zeggen twee maanden bezig geweest om het geld terug te krijgen. Uiteindelijk zou niet Denzel, maar een bedrijf in België de factuur hebben betaald.

Tags

AFSPRAKENAUTOVERHUURCURACAODENZEL SLAGERFAMKE LOUISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck