Famke Louise deelt eerste echo: ‘Jongen of meisje?’

Famke Louise deelt echo
Door: Charlotte Wijnen
14-09-2021

Famke Louise laat voor het eerst een echo-foto van haar baby zien. Nadat ze de foto deelt waarop duidelijk een voetje te zien is, willen haar Instagram-volgers maar al te graag weten wat het geslacht is. En Famke weet het al.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Niet heel soepel’

Famke Louise wist haar zwangerschap een aantal maanden goed verborgen te houden. Een dag nadat ze bekendmaakte een relatie met Denzel Slager te hebben, maakte ze bekend dat ze haar eerste kindje verwacht.

Het begin van haar zwangerschap was zwaar, maar langzaamaan begint Famke weer op te bloeien. ,,Het ging aan het begin niet heel soepel. Misselijk, moe, agressief. Maar ik ben er wel goed doorheen gekomen”, zei ze eerder tegen RTL Boulevard.

‘Jongen of meisje?’

Famke en Denzel willen het kindje genderneutraal opvoeden. Maar toch besluiten ze wél een ‘gender reveal party’ te houden. Op het feestje zal dan geen bepaalde kleur te zien zijn. ,,Je weet aan het einde van de dag nooit waar onze kleine op zal vallen, dus dan willen we daar niet een kleurkeuze in maken”, legde ze eerder uit.

Toch zijn volgers maar wat benieuwd naar het geslacht van het kindje. Famke en Denzel onthullen dat ze dit zelf al enige tijd weten. ,,We houden het voor nu voor onszelf, maar we gaan het binnenkort op een superleuke manier aan jullie vertellen”, aldus de zangeres in haar Instagram Stories. Ook deelt ze voor de eerste keer een echo van de baby. Op de foto is duidelijk een schattig voetje te zien.

Meer DenD