Famke Louise doet stapje terug: ‘Wil geen kritiek meer’

Famke Louise
Door: Charlotte Wijnen
14-07-2021

Famke Louise is al enige tijd niet meer actief op Instagram. Nu onthult ze waarom. De zangeres is helemaal klaar met alle kritiek die ze over zich heen krijgt en heeft besloten een stapje terug te doen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Wil niet in negatief daglicht’

In haar Instagram Stories geeft ze haar volgers de gelegenheid haar vragen te stellen. ,,Ik hoor weinig over je de laatste tijd. Is dat goed nieuws?”, vraagt een volger.

Daarop antwoordt Famke Louise: ,,Voor mij op dit moment wel! Ik kan het me niet meer permitteren om keer op keer in een negatief daglicht te staan. Daarom doe ik een stapje terug en met name omdat ik momenteel andere ambities uitoefen.”

Meer op televisie?

De laatste tijd kwam Famke Louise regelmatig negatief in het nieuws. Dit omdat zij de coronamaatregelen niet respecteerde. Ze kreeg daardoor zóveel kritiek over zich heen, dat ze er later op terug kwam en zei ervan geleerd te hebben.

Eerder liet ze al weten dat ze ‘meer op televisie’ wil gaan doen en dat ze zich ‘op een andere manier wil gaan profileren’. Wat ze daar precies mee bedoelt, is nog onduidelijk.

Meer DenD