Famke Louise eist €10.000 telkens als Roddelpraat haar ‘achterlijk wijf’ noemt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De strijdbijl tussen Famke Louise en Roddelpraat is nog niet begraven. Onlangs verloren Roddelpraat-mannen Jan Roos en Dennis Schouten een kort geding dat de zangeres tegen de mannen van het roddelkanaal had aangespannen. Er komt een nieuwe wending aan de rel. Famke eist namelijk geld van de mannen…

,,Famke Louise eist €10.000 per persoon per dag als jij en ik haar ‘achterlijke’ of ‘achterlijk wijf’ noemen”, vertelt Dennis Schouten in een aflevering van Roddelpraat. Hij leest de reactie hardop voor die hij heeft ontvangen van Famke haar advocaat, Patty de Leeuwe, de dochter van Anita Meyer. Jan en Dennis vinden het ‘absurd’ en Roos noemt haar zo’n 10 keer een ‘achterlijk wijf’ in nog geen vijf minuten.

Verloren

Eerder eiste Famke dat de uitzending van hun YouTube-kanaal offline werd gehaald waarin Roos en Schouten een ‘diss track’, oftewel een niet-uitgebracht nummer van haar afspeelde. Daarin wordt gesuggereerd te zijn misbruikt door haar oud-manager Ali B. Roddelpraat verloor de zaak omdat zij zich met het delen van het nummer schuldig hebben gemaakt aan ‘auteursrechtinbreuk en onrechtmatig handelen’.

‘Achterlijk wijf’ t-shirt

Roos en Schouten besloten in hoger beroep te gaan en komen nu met een nieuwe tegenactie. De Roddelpraat-mannen hebben een t-shirt hebben uitgebracht met een pixel-foto van Famke waaronder staat ‘Achterlijk wijf’ voor €26,95. Bekijk het shirt hier.

Tags

FAMKE LOUISERECHTZAAKRODDELPRAAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck