Famke Louise geeft reactie op uitgelekte naaktfoto’s

Famke Louise
Door: Eva Steins
21-01-2021

Zangeres Famke Louise kreeg onlangs vervelend nieuws te horen. Er lekten naaktfoto’s van de zangeres uit die circuleerden op social media. Nu reageert de zangeres op de uitgelekte foto’s…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De storm rondom Famke Louise is nog steeds niet gaan liggen. De zangeres kwam opnieuw in opspraak nadat zij coronaregels genegeerd zou hebben tijdens een clipshoot. Kort daarna lekten er meerdere naaktfoto’s van de zangeres uit, die al gauw over heel het internet verspreid waren.

Reactie

Op Instagram reageert Famke op het uitlekken van de foto’s. Volgens haar zit de vork anders in de steel. De ‘naaktfoto’s’ zouden namelijk bestaande foto’s van Famke in bikini zijn, die dusdanig gephotoshopt werden dat het lijkt alsof zij naakt poseert.

Oplichterij dus, volgens Famke. Zij plaatst op haar Instagram Story een bericht aan de creatievelingen die haar foto onder handen genomen hebben.

,,Mensen die mijn foto’s bewerken, ik heb één ding tegen jullie te zeggen… Thanks voor de clout”, aldus de zangeres. Hiermee bedankt zij de bewerkers voor de aandacht die zij voor de zangeres hebben gegenereerd door de neppe foto’s te verspreiden.

LEES OOK:

Naaktfoto’s Famke Louise uitgelekt

Meer DenD