Famke maakt statement met LINDA.Meiden cover

Door: DitjesDatjes
04-03-2019

Famke Louise heeft een opvallende covershoot gedaan voor het blad LINDA.meiden. De zangeres laat zien dat ze okselhaar heeft. Een beetje ophef kan geen kwaad, vindt ze.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Maar Famke kiest er bewust voor om met haar behaarde oksels te poseren, omdat: ,,Ik vind dat een vrouw mag doen wat ze zelf wil. Als ik me even niet wil scheren, doe ik dat niet. Waarom mag een man wel okselhaar hebben en is het bij een vrouw vies? Het is gewoon háár – niet meer dan dat”, zegt Famke in het interview. De zangeres wil dan ook graag laten zien dat het hebben van okselhaar ,,heel normaal” is. Toen Famke een jaar of elf was en het voor het eerst okselhaar kreeg, was ze daar ‘super-onzeker’ over. “Van mijn moeder mocht ik het nog niet wegscheren, maar met gym moest je wel een hemdje zonder mouwen aan. Mijn doelgroep is jonge meiden, want die zien mij als hun voorbeeld. Ik wil ze laten zien: kijk, ik heb het ook, het is heel normaal.” Famke heeft dus niet alleen haar onder haar oksels , maart ook ‘op de tanden’ (immers: ze is assertief en heeft lef).


Ook deze sterren…

Famke is overigens niet de eerste beroemdheid om dit statement te maken. Eerder toonden wereldsterren als Madonna (samen met haar dochter), Gigi Hadid en Miley Cirus tijdens fotoshoots hun okselhaar, het okselhaar van Miley bleek zelfs roze gekleurd.

 

 

Meer DenD