Famke Louise: ‘Mijn ex sloeg me bijna dagelijks’

Famke Louise
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een heftige onthulling in de nieuwe documentaire over Famke Louise. De zangeres vertelt dat zij bijna dagelijks in elkaar werd geslagen door haar toenmalige vriend. Ook zou hij haar gedwongen hebben tot seks en filmde hij het, om later te gebruiken als chantagemiddel.

Famke werd als tiener het vriendinnetje van Tim van Teunenbroek, toen bekend als Snapking. De relatie was ver weg van gezond. Famke doet in haar nieuwe documentaire een heftig boekje open over geestelijke en lichamelijke mishandeling in deze relatie.

Dagelijks

Het gebeurde bijna dagelijks dat hij me sloeg”, vertelt Famke openhartig.  ,,Zo erg dat hij me op de grond sloeg en dan op me in ging trappen. Met volle kracht in mijn buik en op mijn rug. Er lag soms zelfs bloed op de grond, dan was er een tand door mijn lip gegaan.”

Dit was in de periode dat Famke bekend werd door te vloggen. Zij legde haar hele leven vast op de camera. Haar ex dwong haar te liegen over haar verwondingen op camera.

,,Hij heeft me zo hard aangepakt op een dag dat ik een gat in mijn hoofd had. En toen zei hij: ‘Je pakt nu je camera erbij en je gaat filmen en zegt dat je met je hoofd tegen een kast aan bent gevallen. We gaan naar de eerste hulp.”

Famke liet het fysieke geweld niet zomaar gebeuren. ,,Ik ben wel gewoon grofgebekt. Op een moment dat je iets doet wat me niet aanstaat, zeg ik daar wat van. Ik liet niet over me heen lopen. Ik schreeuwde tegen hem. Dan werd het zwart voor zijn ogen en sloeg hij me in elkaar. Wanneer ik hem aansprak op zijn gedrag, dan werd ik gewoon geslagen.”

LEES OOK:

SCHOKKEND: Video laat zien hoe ex Famke Louise hard slaat

Bang

Famke onthult nog steeds doodsbang voor haar ex te zijn. ,,Ik ben wel bang,” bekent de zangeres.

,,Hij is ook in het bezit van ander materiaal van mij. Hij heeft me zelfs gedwongen tot seks en dat heeft hij vastgelegd. Dat heeft hij in beheer genomen voor als ik bij hem wegging, dan zou hij het online zetten.”

Dit is een ex-vriendin van Tim Teunenbroek ook overkomen. Zij heeft aangifte gedaan, wat ertoe leidde dat Tim een jeugddetentie straf kreeg. De toen nog minderjarige Tim filmde zijn ex-vriendin tijdens de seks en dreigde het openbaar te maken als zij niet zou meewerken aan nieuwe seksvideo’s. Zijn ex-vriendin was op dat moment vijftien jaar oud.

Famke overweegt ook om aangifte te doen. ,,Ik zit er wel aan te denken. Hij gaat het niet accepteren dat ik dit zeg, maar het is wel zo gegaan.”

Reactie

Hoe reageert Tim zelf op deze onthullingen? Presentator Dennis Schouten ging bij hem thuis langs om verhaal te halen.

De reactie van Tim zie je in het onderstaande filmpje.

Tags

FAMKE LOUISEMISHANDELINGSEKSVIDEOSNAPKINGTIM TEUNENBROEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck