Famke Louise na #Ikdoenietmeermee langs bij ic-arts Gommers

Door: DitjesDatjes
30-09-2020

Famke Louise doet niet meer mee aan #Ikdoenietmeermee en is woensdag langsgegaan bij IC-arts Diederik Gommers. De zangeres plaatst een foto op Instagram waarop ze de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care bezoekt op zijn werkplek.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de uitzending van Jinek, waar Famke haar deelname aan #Ikdoenietmeermee verdedigde, was ook Gommers aanwezig. De zangeres stelde onder meer dat de eerste lockdown geen effect had. Verder stelde Famke Louise dat het kabinet met de maatregelen meer de jongeren treft dan andere generaties. “De ouderen zoeken ook de horeca op en houden zich ook niet aan de anderhalve meter”, aldus Famke Louise.

Niet lang na haar optreden bij Jinek nam Famke haar woorden terug. Ook onder anderen Bizzey, Tim Douwsma, Thomas Berge en Yes-R kwamen tot inkeer over de actie, die mede werd opgericht door Viruswaarheid-voorman Willem Engel.

Na een pittige discussie in de talkshow bood Gommers de zangeres aan om eens met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp. Het lijkt er nu op dat dat er van gekomen is.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD