Famke Louise onder vuur: ‘Ze doet alles voor geld’

Famke Louise onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Famke Louise is het volgend ‘slachtoffer’ van The Roast op Comedy Central. Velen staan er echter van te kijken dat de realityster aan het programma mee wil doen, vooral omdat ze een rechtszaak tegen Roddelpraat had aangespannen toen er kritiek op haar werd geuit…

In The Roast worden beroemdheden flink door de mangel gehaald door bekende comedians en collega’s. Famke’s roast wordt op 19 december opgenomen en op 16 januari uitgezonden. Dat maakt Famke bekend op Instagram.

Geld

Helaas kan ze onder haar bericht niet op veel positieve reacties rekenen. ,,Janken als roddelpraat wat over je zegt maar nu heeft mevrouw ineens een roast. Alles voor geld doen jij”, zo reageert een volger. Een andere volger noemt het vooral apart. ,,Je komt over alsof je je snel gekwetst voelt. En nu ga je aan een programma mee doen dat geen genade kent… Ga je na dit programma weer een rechtszaak starten? Het komt over alsof je het echt alleen voor de aandacht en het geld doet.”

Roddelpraat

Famke spande eerder een rechtszaak tegen Roddelpraat aan omdat Jan Roos en Dennis Schouten een niet-uitgebracht nummer van haar in de uitzending lieten horen. Daarnaast wilde ze dat de heren stopten met haar te betitelen als ‘achterlijk wijf’. In de rechtszaal vertelde Famke emotioneel hoe de aandacht voor haar in de Roddelpraat-uitzending haar kraamtijd kapot heeft gemaakt. ,,Ik was net twee weken eerder bevallen en toen kreeg ik dit allemaal over me heen”, zei Famke in het gerechtshof van Amsterdam. ,,Verplaatsen jullie je wel in mij? Dit heeft mij en mijn gezin de mooie momenten gekost en het helemaal kapotgemaakt.”

Tags

DENNIS SCHOUTENFAMKE LOUISERODDELPRAATTHE ROAST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie